Fysio Life Balance

Fysio Life Balance (voorheen Praktijk voor Fysiotherapie en Acupunctuur Leopoldhove) bestaat sinds 1 maart 1990. Bij FLB Zoetermeer werken 5 gespecialiseerde fysiotherapeuten met daarnaast ook een diëtiste, sportmasseur en een loopbaancoach. U kunt bij ons terecht voor de volgende verbijzonderingen: algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie,psychosomatische fysiotherapie, ademhalingstherapie, slaaptherapie bij slaapklachten, bekkenfysiotherapie (kinderen), biofeedback, schoudertherapie en knie/heup therapie.
Onze praktijk voor fysiotherapie is sinds 2010 HKZ gecertificeerd. Dit is een kwaliteitskeurmerk waarop we zeer trots zijn. Kenmerkend voor onze praktijk is: geen (lange) wachtlijsten, specialisaties op velerlei gebied, aandacht voor de patiënt en zijn/haar lichamelijke klachten.

Openingstijden

 • Maandag: 08:00 – 21:00
 • Dinsdag: 08:00 – 19:00
 • Woensdag: 08:00 – 19:00
 • Donderdag: 08:00 – 19:00
 • Vrijdag: 08:00 – 18:00
 • Door benauwdheid kwam ik via het ziekenhuis bij Elbert Muller terecht. Hij nam me serieus en gingen gelijk aan de slag, door oefeningen en massage, ging het al vrij snel weer beter met me. Ik ben al bij meerdere fysiotherapeuten geweest maar dat hielp allemaal niet.Hier had ik wel een goed gevoel bij, en er wordt ook naar je verhaal geluisterd. Je wordt goed behandeld waar je nu wat aan hebt maar ook voor later,

  Ronald
 • Elbert Muller en Bryan Wolffenbuttel zijn ontzettende goede Fysiotherapeuten. Ik ben zelf al meer dan 10 jaar patiënt bij Elbert Muller. Hij geeft goede oefeningen en deskundige behandelingen, luistert goed naar je klachten en is een echte specialist in zijn vak. Bryan behandelt mijn kinderen en is een echte vakvrouw! Ze weet precies hoe om te gaan met kinderen en lichamelijke klachten. Ze geeft goede behandelingen, informatie en begeleiding in oefeningen. Ook hoe te leren leven met handicaps of lichamelijke beperkingen. Een echte topper in haar vakgebied.

  Michelle
 • Maak een afspraak: